Atelier Minka de Weerd

 

Workhsop Sieraden vilten

 

Bij de workhsops sieraden kun je kiezen uit het vilten van een armband, een ring of een ketting.   Het vilten van een ring en armband is allbei een halve dag worshop, het vilten van een ketting is een hele dag workshop. Het is natuurlijk ook erg leuk om ze allemaal te volgen, om een complete sieradenset te vilten. In één dag zijn ook een ring en een armband te maken. Er zijn voorbeelden in het atelier aanwezig om inspiratie op te doen.

Viltervaring is bij deze workshops wel gewenst. Als je één van mijn andere workshops hebt gevolgd, dan kun je deze workshop goed volgen. De kettingworkshop zal het uitdagendst zijn om zijn verschillende technieken, de ringworkshop om zijn kleine werkoppervlak. Twijfel je over je viltervaring, neem dan gerust even contact met mij op, we komen er dan vast wel uit!

Kijk onder de knop 'Agenda' voor geplande workshops. Staat er geen geschikte datum bij en ben je met minimaal 4 mensen, neem dan even contact met me op, dan kunnen we samen een andere datum plannen.

De kosten voor de workshops zijn

€ 50,- per persoon, incl. 21% BTW voor een armband,

€ 50,- per persoon, incl. 21% BTW voor een ring en

€ 85,- per persoon, incl. 21% BTW voor een ketting.

Geef je je op voor alle drie, dan zijn de kosten € 165,- per persoon incl. 21% BTW

De workshops zijn inclusief wol, mallenmateriaal en koffie/thee met wat lekkers. Voor een lunchpakketje mag je zelf zorgen.

Top