Atelier Minka de Weerd

  

 

Voor alle workshops geldt, dat ze zowel in mijn atelier, als op jouw eigen locatie kunnen plaats vinden.

Ik zorg voor alle materialen en gereedschappen.

Voorwaarde is wel dat er op de locatie een tafel beschikbaar is met voldoende stoelen. Ook water en electriciteit moeten aanwezig zijn.

In mijn atelier kan ik workshops geven aan maximaal 11 personen (meer mensen in overleg mogelijk, we zullen dan een andere ruimte moeten regelen), het minimum aantal is 4. Je kunt je individueel opgeven, maar met meer mensen tegelijk kan natuurlijk ook. Bij de agenda kun je zien welke data er gepland staan.

Staat er geen geschikte datum bij, en wil je met minimaal 4 personen een workshop doen, neem dan even contact met me op, dan kunnen we een andere datum plannen.

Op locatie kan ik workshops voor meer dan 11 personen geven (alleen zullen dan bepaalde gereedschappen gedeeld moeten worden). Ook voor grotere groepen kan ik workshops verzorgen. Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden daarvoor te bespreken.

Bij workshops op locatie komt er bovenop de workshopprijs nog een vergoeding van € 0,25 per kilometer boven de 25 kilometer.

Alle workshops zijn inclusief zilverklei (de hoeveelheid is afhankelijk van de soort workshop), gebruik van alle gereedschappen, koffie/thee, iets lekkers daarbij. Een lunchpakketje mag je zelf meenemen.

Bij een workshop op locatie ga ik ervan uit dat jullie zelf zorgen voor koffie/thee/lunch.

Nog een tip: als je normaal een leesbril draagt, is het erg handig om die mee te nemen naar de workshop!

Top