Atelier Minka de Weerd

 

De workshop levensboom vilten duurt een hele dag, van 9.00 tot 17.00 uur en is inclusief wol, mallenmateriaal en koffie/thee met iets lekkers daarbij. Voor een lunchpakketje mag je zelf zorgen.

Extra materiaal (bijvoorbeeld zijde, glasnuggets, kralen) zijn ter plaatse in het atelier te koop of je kunt het zelf meenemen. Misschien heb je knopen, kralen of iets dergelijks die een speciale betekenis voor je hebben en die je graag in je levensboom terug zou willen zien.

In deze workshop beginnen we met een moment van bezinning. Je neemt in stilte even de tijd om te voelen wat belangrijke momenten in je leven zijn geweest, wat betekenen die momenten nu nog voor jou en welke sfeer, of welke kleur past daarbij? Je schrijft ook wat woorden op die een betekenis voor je hebben.

Dan ga je bepalen wat je graag in je levensboom terug wilt laten komen. Dat kunnen bepaalde kleuren zijn, bepaalde getallen, voorwerpen die je hebt meegenomen, een bepaalde vorm, alles is denkbaar. Vervolgens ga je van mallenmateriaal je eigen boomvorm maken. Om de mal heen komt de wol. In je kleurkeuze kun je je nog laten leiden door wat je wilt laten zien, gaat het om de buitenkant, of wil je ook de binnenkant laten zien? En wat laat je dan zien van de binnenkant? En mag iedereen dat zo maar zien? Zo wordt je boom een heel persoonlijke boom. Omdat ie hol van vorm wordt, kan de boom staan en kan hij een mooi plekje in je huis krijgen.

Voor deze workshop is geen viltervaring vereist.

De kosten voor deze workshop zijn € 85,- per persoon, incl. 21% BTW.

Top