Atelier Minka de Weerd

 

Ik vilt met veel plezier op kinderfeestjes. Ook de kinderen beleven er altijd veel plezier aan!

Wat is er leuker dan lekker bezig zijn en ook nog een mooi resultaat te hebben?

Er zijn veel dingen mogelijk om te vilten, ook afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

Ik vilt met kinderen vanaf 5 jaar. Wat je dan bijvoorbeeld kunt maken is een ketting met een hanger, een schilderijtje of een paar mooie bloemen.

Met kinderen van 6-7 jaar kun je een potlood invilten, stenen vilten, en een schilderijtje blijft ook altijd leuk.

Met kinderen van 8-9 jaar kun je een wandkleedje vilten, een potje vilten, stenen vilten.

Met kinderen vanaf 10 jaar kun je ook met mallen gaan werken. Dan kun je denken aan een etui, een mobielhoesje, een tasje.

Wat zelfs mogelijk is, is dat de kinderen hun wol eerst zelf verven. De leeftijd waarop dit kan is vanaf 10 jaar. Terwijl de wol in de pan ligt te stomen, kan de jarige kadootjes uitpakken en is er tijd om lekker taart te eten. Daarna kijken we hoe de wol zijn prachtige kleuren heeft gekregen, en kunnen ze met de zelfgeverfde wol nog gaan vilten.

De feestjes kunnen zowel in mijn atelier als op locatie plaats vinden. Belangrijk is dat er met water geknoeid mag worden (een houten vloer die strak in de was staat is niet handig!), en voor het verven geldt dat ik dat alleen buiten doe, dus ook daarvoor moet buiten ruimte zijn. Ik neem alle benodigde materialen mee, zodat we lekker aan de slag kunnen.

In mijn atelier heb ik ruimte voor maximaal 10 kinderen.

De kinderworkshops kosten € 12,50 per kind, met een minimum van € 60,-, incl. 21% BTW.

Voor vilten en verven zijn de kosten € 16,- per kind, met een minimum van € 80,-, incl. 21% BTW

 

De kinderviltfeestjes zijn ook zeer geschikt voor kinderen met een verstandelijke beperking. Zij beleven het vilten heel intens, alle zintuigen worden aangesproken en ze genieten daar enorm van.

Top